Yngvild Sve Flikke


– Mens veldig mange har innrettet seg på korona-hjemmekontor, har jeg akkurat forlatt mitt hjemmekontor og flytta inn på eget arbeidsrom for første gang i mitt liv.

Yngvild Sve Flikke (Foto: Lars Olav Dybvig)

Yngvild Sve Flikke (Foto: Lars Olav Dybvig)

YNGVILD SVE FLIKKE

Født 1974, bor i Oslo

Hva holder du på med nå?

Jeg jobber delvis med å få ut spillefilmen Ninjababy til et publikum, den skulle hatt premiere i oktober, men det ble utsatt til slutten av februar. Etter planen blir den åpningsfilm på TIFF i januar, men vi får se hva som skjer. I tillegg skriver jeg på noen nye, egne prosjekt og har akkurat begynt konseptuerende regijobb på Makta, en dramaserie skapt av Silje Storstein, Kristin Grue og Johan Fasting. Det er et spennende og krevende prosjekt, går inn i manusene nå.

Hvordan ser arbeidsplassen din ut?

Mens veldig mange har innrettet seg på korona-hjemmekontor, har jeg akkurat forlatt mitt hjemmekontor og flytta inn på eget arbeidsrom for første gang i mitt liv. Veldig deilig. Jeg hadde eget kontor en liten stund i perioden jeg jobbet i NRK, men det blir ikke helt det samme.
Jeg har ikke rukket å flytte inn så mye, det er ganske glissent og fortsatt for mye klang i rommet. Jeg fikk to store grønne planter fra ei som jobber lenger ned i gangen, de gjør det litt mer koselig. Hvis jeg setter meg i sofaen hender det at noen av de grønne bladene er litt i veien, litt jungelpreg på en måte. Jeg har et stort vindu og ser ganske mye himmel og rett i en blokk, der 6. etg. holder på med omfattende oppussing. Lufta er dårlig så jeg må åpne vinduet ganske ofte.

Din største kunstopplevelse?

Denne kan jeg ikke svare på, kommer an på dagsformen. Siste var gjenhør med Radioheads Kid A.

Hvilket ord mangler i den norske ordboken?

Drittkorona

Hvilket medlem går pinnen til?

Jannicke Systad Jacobsen

Legg inn kommentar

Vennligst oppgi ditt navn

Ditt navn er påkrevd

Vennligst oppgi en gyldig epostadresse

En epostadresse er påkrevd

Vennligst legg inn din melding

NORSKE DRAMATIKERES FORBUND - WRITERS GUILD OF NORWAY

Besøks- og postaddresse:
Kronprinsens gate 17
0251 Oslo

Telefon: 22 47 89 50
Epost: post@dramatiker.no
Org nr: 971 278 188

Dramatikerforbundet © 2021 Alle rettigheter. | Personvernerklæring | Ansvarlig redaktør: Monica Boracco.

WordPress fra wp-hosting.no