Vel blåst!


Takk til alle som kom på årsmøtet!  Der vedtok vi en lovendring som kan bety mye for forbundet fremover. Gratulerer til oss alle med at vi nå åpner for studentmedlemskap!

Tilløp til høy temperatur ble det også da vi presenterte innhold fra artikkelen om vederlagsordningene våre. I året som kommer skal styret arbeide med forslag til justering av dagens ordninger. På høstmøtet 4. november legger vi frem det vi har kommet frem til så langt.  Endringer i vederlagsfordelingen må vedtas på generalforsamling.

Med en midlertidig avtale i havn med NRK, vender vi nå blikket mot scenekunstfeltet og NTO-avtalen. Avtalen har stått uendret i lang tid og innretningen med minstehonorar som forskudd på royalty er uheldig og har vanskeliggjort krav om KPI-regulering.

Det er nå gjort for 2017 og ny sum er lagt inn i avtalen. Reguleringen gjelder fra 1.1.2017. De som har inngått avtale i årets tre første måneder kan kontakte forbundsadvokaten.

I løpet av kort tid vil vi invitere inn medlemmer som jobber innenfor NTO-avtaleområdet for å få innspill til forhandlingene.

I påsken kjører vi flyttelass til Mankellhuset!

Første runde med oppgradering er ferdig, fase to starter i november. I mellomtiden er huset til disposisjon for medlemmer med og uten familie eller kolleger. Med mange sengeplasser egner huset seg også godt til en workshop eller en gruppe som skal skrive sammen. Utlysning med nærmere informasjon går ut fra forbundet i disse dager.

Det er bare å glede seg!

Monica Boracco

Legg inn kommentar

Vennligst oppgi ditt navn

Ditt navn er påkrevd

Vennligst oppgi en gyldig epostadresse

En epostadresse er påkrevd

Vennligst legg inn din melding

NORSKE DRAMATIKERES FORBUND - WRITERS GUILD OF NORWAY

Besøks- og postaddresse:
Kronprinsens gate 17
0251 Oslo

Telefon: 22 47 89 50
Epost: post@dramatiker.no
Org nr: 971 278 188

Dramatikerforbundet © 2020 Alle rettigheter. | Personvernerklæring | Ansvarlig redaktør: Monica Boracco.

WordPress fra wp-hosting.no