Styret etter årsmøtet 2018


På Dramatikerforbundets årsmøte 3. mars, ble styreleder Monica Boracco gjenvalgt for to nye år. Det ble valgt tre nye styremedlemmer: Ragnhild Tronvoll, Trond Arntzen og Nina Wester. Nestleder Eirik Ildahl og styremedlemmene Malmfrid H. Hallum, Anna Bache-Wiig og Kristian Lykkeslet Strømskag har alle ett år igjen av perioden.

Dramatikerforbundets styre 2018

Dramatikerforbundets styre 2018

 

 

 

 

 

 

 

Her er en kort presentasjon av Dramatikerforbundets styre.

Monica Boracco

 

 

 

 

 

Monica Boracco
Styreleder

Monica Boracco er utdannet fra Universitetet i Oslo og Den norske filmskolen på Lillehammer. Hun har skrevet film, tv, bøker. Dette er Monicas 4. periode som leder.

Nina Wester

 

 

 

 

 

 

Nina Wester
Styremedlem

Nina Wester er teaterregissør og dramatiker, og er utdannet fra Dramatiska institutet i Stockholm. Fra 2013 var hun teatersjef for Hålogaland Teater.

Ragnhild Tronvoll

 

 

 

 

 

 

Ragnhild Tronvoll
Styremedlem

Ragnhild Tronvoll er utdannet fra Kunsthøgskolen i Bergen hvor hun studerte grafisk design og illustrasjon. Hun har også et år ved Skrivekunstakademiet i Hordaland. Tronvoll ble uteksaminert fra manuslinjen ved Den norske filmskolen på Lillehammer i 2006.

Trond Arntzen

 

 

 

 

 

Trond Arntzen
Styremedlem

Trond Arntzen, født 1974, er bosatt i Kristiansand. Han har studert litteraturvitenskap og fortellerkunst og er utdannet manusforfatter (MA in Screenwriting) fra Leeds Metropolitan University. Arntzen har skrevet prosa, filmmanus og scenetekster.

Disse har ett år igjen av perioden:

Eirik Ildahl

 

 

 

 

Eirik Ildahl
Nestleder

Eirk Ildahl er tegneserieskaper, forfatter og dramatiker. Han har gitt ut romaner og skriver film, tv, radioteater og tegneserier.

Anna Bache Wiig

 

 

 

 

 

 

Anna Bache-Wiig
Styremedlem

Anna Bache-Wiig er utdannet fra Statens Teaterhøgskole, og har medvirket som skuespiller i en rekke dramaserier. Hun debuterte i 2003 som romanforfatter, og skriver film og tv.

Malmfrid H. Hallum

 

 

 

 

 

 

Malmfrid H. Hallum
Styremedlem

Malmfrid Hallum er utdannet ved Rose Bruford College i London og Universitetet i Oslo. Hun debuterte som dramatiker i 2009 og var husdramatiker ved Dramatikkens hus i 2016/2017.

 

Kristitan Lykkeslet Strømskag

 

 

 

 

 

Kristian Lykkeslet Strømskag
Styremedlem

Kristian Lykkeslet Strømskag er utdannet ved Universitetet i Oslo og har studert dramaturgi ved Humboldt Universitet i Berlin. Han er ansatt som dramaturg ved Nationaltheatret og var husdramatiker ved Dramatikkens hus fra 2014 – 2016.

 

Legg inn kommentar

Vennligst oppgi ditt navn

Ditt navn er påkrevd

Vennligst oppgi en gyldig epostadresse

En epostadresse er påkrevd

Vennligst legg inn din melding

NORSKE DRAMATIKERES FORBUND - WRITERS GUILD OF NORWAY

Besøks- og postaddresse:
Kronprinsens gate 17
0251 Oslo

Telefon: 22 47 89 50
Epost: post@dramatiker.no
Org nr: 971 278 188

Dramatikerforbundet © 2020 Alle rettigheter. | Personvernerklæring | Ansvarlig redaktør: Monica Boracco.

WordPress fra wp-hosting.no