Barcelona

Forbundets skrivestue i Barcelona

Beslutningen om å kjøpe en leiligheten i utlandet ble tatt på årsmøtet i 2010. Etter mange visninger i leiligheter av ymse slag, falt valget på en 33 kvadratmeter liten leiligheten nede ved stranden i bydelen Barceloneta.

Leiligheten i Barcelona er dessverre stengt for utleie på grunn av restriksjoner i forbindelse med Covid-19-pandemien.

Her kan du se leiligheten i en video som entreprenøren Global Projects har laget:

Leiligheten ligger i 4. etasje, på toppen av en bratt og trang trapp (ingen heis). Den er i dag fullstendig renovert, bestående av et bad (m/dusj), en stue med kjøkken, et soverom med et skrivebord samt balkong. I tillegg er det kort vei opp til en stor takterrasse vi kan benytte oss av.

Leiligheten er fullt utstyrt med alt fra sengetøy til internett.

Når du har reist blir leiligheten vasket, men det forventes at du underveis tar unna dersom leiligheten blir unormalt skitten/tilsølet og at du før du drar vasker opp, rydder og setter møblene tilbake slik de stod da du kom. Leiligheten er i utgangspunktet tenkt som en skrivestue for én person. Det er likevel tatt høyde for at flere kan bo i leiligheten. Sengen på soverommet er 160 cm bred. I tillegg kan sofaen i stuen gjøres om til en seng for to personer (bredde 140 cm). Ekstra sengetøy og håndklær finnes. I tillegg er det ekstra bestikk, tallerkener og glass til fire personer.

I stuen er to ovner som kan komme godt med i vintemånedene. Airconditioner finns for de heteste dagene.

Utleie
Leiligheten leies ut for i utgangspunktet 1 uke av gangen, fra mandag til mandag. Om leietaker ikke er der hele uken betales likevel ukesleie. Innsjekking kl. 1500 og utsjekking kl. 1200.
Se husleiereglene >> (pdf)

Utlysning
I oktober/november utlyses Barcelona-leiligheten for kommende år. De ukene som ikke blir tildelt markeres i Barcelona-kalenderen som ledige og kan søkes på når som helst.

Innbetaling
Pris pr. uke er kr 2000 samt kr 100 pr. per person i tillegg til medlemmet som leier. Forskudd kr 500 innbetales ved tildeling. Endelig innbetaling skal skje før nøkkel utleveres. Ut- og innlevering av nøkkel skjer hovedsaklig via forbundets kontor i Oslo, men andre løsninger finnes når det er mer praktisk.

Oppholdsrom og soverom adskilt ved skyvedørLitt om Barceloneta
La Barceloneta er en bydel i Barcelona. Den ble konstruert i 1753 for å gi et sted å bo til de innbyggerne fra bydelen la Ribera som hadde mistet boligene sine etter at kong Felipe V hadde revet dem for å bygge Ciutadella. Både gatene og leiligheten er mindre og trangere enn dem man finner i bydelene lengre nord. Bydelen og stranden fikk for øvrig en oppgradering etter sommerolympiaden i 1992. Dette gjør at bydelen i dag er svært populær, spesielt i sommerhalvåret. Bydelen har form som en trekant, og grenser til strendene og havet, Moll d’Espanya i Port Vell og bydelen la Ribera. Barcelonetas innbyggertall var i 2005 på 15 428. Det er en rekke kafeer, barer, kolonialbutikker like rundt hjørnet. På den store plassen to kvartaler nord for leiligheten finner du et stort kjøtt-, fisk- og fruktmarked (Mercat Barceloneta).

Nærmeste metrostasjon (Barceloneta) ligger nord for bydelen, på vei opp mot gamlebyen. Leilighetens beliggenhet er avmerket på kartet under. Alle som reiser ned får et hefte hvor alt av nødvendighet står.

Barceloneta, kartutsnitt

Fra stranden mot cdp dus.jpg

NORSKE DRAMATIKERES FORBUND - WRITERS GUILD OF NORWAY

Besøks- og postaddresse:
Kronprinsens gate 17
0251 Oslo

Telefon: 22 47 89 50
Epost: post@dramatiker.no
Org nr: 971 278 188

Dramatikerforbundet © 2021 Alle rettigheter. | Personvernerklæring | Ansvarlig redaktør: Monica Boracco.

WordPress fra wp-hosting.no