Informasjon fra LOfavør

LOfavør Boliglån

LO og LO-forbundene tilbyr boliglån til medlemmer som kjøper bolig for første gang, med en av landets aller beste rentebetingelser.

– Vi er glade for å kunne tilby medlemmene våre nye og enda bedre renter på boliglån, sier LO-leder Hans-Christian Gabrielsen, og framhever spesielt førstehjemslånet, som har en av landets aller beste aller beste rentebetingelser.

LO-leder Hans-Christian Gabrielsen signerer avtalen om nye og bedre betingelse for boliglån for LO-medlemmer. Fra venstre konsernsjef Jan-Frode Janson i SpareBank1 SMN, LO-leder Hans-Christian Gabrielsen og konsernsjef Richard Heiberg i SpareBank 1 Østlandet. Foto: Henry Mai.

LO-leder Hans-Christian Gabrielsen signerer avtalen om nye og bedre betingelse for boliglån for LO-medlemmer. Fra venstre konsernsjef Jan-Frode Janson i SpareBank1 SMN, LO-leder Hans-Christian Gabrielsen og konsernsjef Richard Heiberg i SpareBank 1 Østlandet. Foto: Henry Mai.

Mandag signerte LO-lederen en treårig avtale med to banker i SpareBank 1-alliansen, SpareBank 1 Østlandet og SpareBank 1 SMN, om nye og bedre betingelser for boliglån til LOs over 930 000 medlemmer. Avtalen omfatter boliglån for medlemmer over 34 år, boliglån for unge og førstehjemslån uavhengig av alder, og er en del av fordelsprogrammet LOfavør.

– LO har et godt fordelsprogram for fagorganiserte, med blant annet Norges beste innboforsikring. Nå er vi glade for å kunne tilby medlemmene våre enda bedre betingelser på boliglån, og dermed større trygghet i hverdagen, sier LO-leder Hans-Christian Gabrielsen.

Førstehjemslånet er særlig viktig

– Jeg vil framheve førstehjemslånet som særlig viktig. Det kan være vanskelig få innpass i boligmarkedet, særlig for unge. Førstegangskjøpere blir færre – og eldre. Med rentebetingelser som gjør det mulig å håndtere lånet, kan flere unge skaffe seg egen bolig. Det bidrar til mindre sosiale forskjeller, sier LO-lederen.

Flere unge trenger råd og veiledning om hvordan de kan skaffe seg egen bolig. Det er en stor og viktig avgjørelse å ta. LO har derfor også lagt vekt på at bankene skal tilby personlig økonomisk rådgivning til de som ønsker det.

Vilkår

LOfavør Førstehjemslån:

 • Lån innenfor 85 % og øvrige krav i Boliglånsforskriften
 • Gjelder lån til kundens første bolig og kan ikke økes eller refinansieres til samme vilkår
 • Nominell rente fra 2,25 pst

LOfavør Boliglån Ung:

 • Lån innenfor 85 % av boligverdi og øvrige krav i Boliglånsforskriften
 • Gis til kunder 18 – 34 år
 • Nominell rente fra 2,32 pst

LOfavør Boliglån:

 • For kunder over 34 år
 • Lån innenfor 75 % av boligverdi og ellers innenfor Boliglånsforskriften, nominell rente fra 2,50 pst
 • Lån innenfor 50 % av boligverdi og ellers innenfor Boliglånsforskriften, fra 2,32 pst

Last ned LOfavør-appen!

Med LOfavør-appen får du oversikt over medlemsfordelene dine. Både de du allerede har gjennom medlemskapet i forbundet og de du har bestilt selv. For fordeler du ikke har benyttet deg av, finner du informasjon og kan gjøre bestillinger.

Har du iPhone, last ned appen i AppStore >>
Har du Android-telefon, last ned appen på Google Play >> 


LOfavør Innboforsikring

Snart skifter LOfavør Kollektiv hjemforsikring navn til LOfavør Innboforsikring. Nytt navn, men samme gode forsikring.

Forsikringen dekker blant annet:

 • Alt innbo og løsøre er forsikret med ingen øvre forsikringssum
 • Dekker skader ved brann, vann og tyveri
 • Enkeltgjenstander, samlinger, smykker og gull er forsikret for inntil 300 000,-
 • Sykkel, rettshjelp, ID-tyveri og mye mer.

Les mer om LOfavør Innboforsikring og fullstendige vilkår her – https://www.lofavor.no/Medlemsfordeler/Forsikringer/Kollektiv-hjemforsikring

Pass på så du ikke betaler dobbelt opp!

Innboforsikringen er en del av ditt medlemskap. Hvis du har en innboforsikring i et annet selskap i tillegg, bør du si opp denne. Selv om du har to innboforsikringer, vil du kun få én erstatning hvis noe skulle skje. Har du du innboforsikring i et annet selskap, kan du få hjelp til å si opp avtalen av vår samarbeidspartner SpareBank 1.

Trykk her for hjelp til å si opp – https://kundeforsikring.sparebank1.no/privat/forsikring/open/#/oppsigelse/dobbeltforsikret

Cicero Consulting har sammenlignet priser på andre skadeforsikringer. Undersøkelsen ble publisert i februar 2019, og består av bil, bolig m/ innbo, fritidsbolig m/ innbo og reise m/ familiedekning.

Verdt å merke seg at Sparebank1 kommer best ut i alle aldersgrupper.

Her finner du undersøkelsen (PDF-fil)


Les mer om fordelene på www.lofavor.no

NORSKE DRAMATIKERES FORBUND - WRITERS GUILD OF NORWAY

Besøks- og postaddresse:
Kronprinsens gate 17
0251 Oslo

Telefon: 22 47 89 50
Epost: post@dramatiker.no
Org nr: 971 278 188

Dramatikerforbundet © 2020 Alle rettigheter. | Personvernerklæring | Ansvarlig redaktør: Monica Boracco.

WordPress fra wp-hosting.no