Ny generalsekretær i Dramatikerforbundet


Elisabet 2Elisabet Gustad (55) blir ny generalsekretær i Dramatikerforbundet. 

Gustad har utdannelse innen statsvitenskap, teamarbeid, økonomi- og administrasjon. Hun har hatt flere lederjobber, bl.a. i Kulturrådet hvor hun var direktør for forvaltning og administrasjon med ansvar for tilskuddsforvaltningen, herunder Kulturfondet, Fond for lyd og bilde og Statens kunstnerstipend. Også tidligere har hun hatt lederstillinger i offentlig forvaltning og jobbet mye i grenseland forvaltning og politikk. Gustad er p.t. selvstendig næringsdrivende konsulent (analyse og rådgiving).

– Jeg gleder meg til å begynne i stillingen som generalsekretær og går til oppgaven med et stort engasjement, men også ydmykhet overfor alle utfordringene som venter. Det er mye som skjer i organisasjonen og jeg ser frem til å få være med å påvirke kunstnerpolitikken til det beste for dramatikerne, og ikke minst bidra inn i arbeidet med å utvikle LO Kultur.  Jeg ser også frem til å bli kjent med folkene jeg skal jobbe sammen med fremover, sier Elisabet Gustad.

– Dramatikerforbundet har vel aldri stått overfor så mange spennende utfordringer som vi gjør i dag, og medlemmene har enstemmig valgt å ta forbundet inn i LO for å danne et nytt LO Kultur.  I Elisabet har vi fått en stor kapasitet med på laget.  En nyskapende og erfaren leder som kan være med å forme forbundet videre i den kursen medlemmene har staket ut, sier forbundsleder Monica Boracco.

Elisabet Gustad tiltrer i oktober 2016.

 

NORSKE DRAMATIKERES FORBUND - WRITERS GUILD OF NORWAY

Besøks- og postaddresse:
Kronprinsens gate 17
0251 Oslo

Telefon: 22 47 89 50
Telefaks: 22 42 03 56

Forbundet: post@dramatiker.no

Dramatikerforbundet © 2018 Alle rettigheter. Ansvarlig redaktør: Monica Boracco.