Medlemsmøter

Dramatikerforbundet holder normalt to medlemsmøter i løpet av året, generalforsamling (mars/april), heretter kalt årsmøtet og høstmøtet (oktober/november). I tillegg inviteres til ulike fagseminarer.

Klikk på aktuelt møte/seminar for å lese mer.

Årsmøtet 2017Dokumentarseminaret 2017Praktisk vedrørende deltakelse på årsmøterHøstmøtet 2016
Årsmøtet holdes hvert år innen 30. april. Det er forbundets medlemmer som er generalforsamlingen/årsmøtet. Møtet holdes normalt i Forfatternes Hus, Rådhusgaten 7 i Oslo, og legges vanligvis til en lørdag. Medlemmer som har deltatt på møtet inviteres til middag samme dag og sted. Det er p.t. ingen egenandel for deltakelsen.

Årsmøtet 2017 finner sted lørdag 11. mars.

Det opplyses i god tid om påmeldingsfrist (eget påmeldingsskjema, se under), og innkalling til årsmøtet sendes medlemmene senest 14 dager før møtet.
Last ned dagsorden for årsmøtet her

Forslag til årsmøtet skal sendes forbundet senest seks uker før årsmøtet. Gjelder forslaget lovendring er fristen for innsendelse åtte uker før årsmøtet. Se praktisk informasjon vedrørende deltakelse på møtene under (klikk på teksten i venstre kolonne).

Last ned vedtaksreferat fra årsmøtet 2016 her.

Beklager, skjemaet er ikke lengre tilgjengelig.

 

Det inviteres til seminaret «Med livet som råmateriale. Konsept-, research og manusutvikling i dokumentarfilm» i regi av Elsa Kvamme, Bjørn-Erik Hanssen og en researcher. Dokumentarseminaret finner sted i Rådhusgaten 7, samme sted som årsmøtet (obs! eget påmeldingsskjema til årsmøtet).
Last ned programmet her
Utenbys medlemmer får dekket reise samt evt. hotell. Reisen bestilles/kjøpes av medlem som sender reiseregning i etterkant. Forbundet dekker reisen på rimeligste måte. Forbundet sørger for å bestille hotell der det er behov. Hotellet er Børsparken i Tollbugata 4, nær Forfatternes Hus.

Beklager, skjemaet er ikke lengre tilgjengelig.

For utenbysmedlemmer dekker forbundet normalt ett døgn på hotell samt reise på rimeligste måte. Etter avtale kan også hotell dekkes for dem som ikke når møtet uten å komme dagen før.
Forbundet bestiller hotell etter behov, mens medlemmene selv bestiller reise. Det oppfordres til å være ute i god tid slik at en kan få så rimelig billetter som mulig. Evt. hotellrom vil bli bekreftet via forbundet. Medlemmer som skal ha dekket reiseutgifter skal sende  reiseregningsskjema, vedlagt kvitteringer for utlegg, til forbundet umiddelbart etter hjemkomst. 
Høstmøtet avholdes normalt i oktober/november. Møtene finner sted i Forfatternes Hus, Rådhusgaten 7 i Oslo. På møtet orienteres om aktuelle saker for drøfting uten at det gjøres vedtak ( i motsetning til ved årsmøter). Etter møtets slutt inviteres normalt til sosialt samvær og lettere bespisning.

Høstmøtet 2016: 5. november.
PROGRAM:

kl. 1030
Velkommen ved forbundsleder Monica Boracco
Presentasjon av Mankell-huset

kl. 1100
Medlemskapskriteriene
Presentasjon av Medlemskapskriterieutvalget v/Eirik Ildahl
Kommentar v/Petter Rosenlund

kl. 1200
LOfavør, kollektiv hjemforsikring
Presentasjon av kollektiv hjemforsikring spesielt og LOfavørs fordelsprogram generelt

kl. 1300
Lunsj

kl. 1400
Spill-seminar i tre deler
Frank Mosvold snakker om sine spill Elleville Eldrid og Bendik og Monsteret, basert på hans egen tv-serie og kortfilm, og hvordan man kan tenke interaktivt rundt tradisjonell dramatikk.
Ragnar Tørnquist snakker om sin bakgrunn i spillbransjen, som game director for verdenskjente titler som Drømmefall, Den Lengste Reisen og The Secret World. Han vil også vise klipp fra sine
kommende spill Draugen og Svalbard.
Ellen Lyse Einarsen snakker om sin overgang fra manusforfatter for film og tv til spill, fra Age of Conan, Suburbia og Angry Birds Epic, og viser klipp fra sitt kommende prosjekt Lost in Time.

Et åpnes for spørsmål etter presentasjonene.

kl. 1700-  Etter møteslutt inviteres til sosialt samvær og lett bespisning.
1900

NORSKE DRAMATIKERES FORBUND - WRITERS GUILD OF NORWAY

Postadresse
Postboks 579 Sentrum
0105 Oslo

Besøksadresse
Rådhusgata 7
0105 Oslo

Telefon: 22 47 89 50
Telefaks: 22 42 03 56

Forbundet: post@dramatiker.no

Dramatikerforbundet © 2017 Alle rettigheter. Ansvarlig redaktør: Monica Boracco.