Dramatikkens hus søker husdramatikere


Dramatikkens hus søker etter husdramatikere for perioden 2018-2019. Som husdramatiker får du teaterfaglige ressurser, scenerom og visningsmuligheter i to år, samt et stipend på i alt kr 200 000. 

Formålet med programmet er å gi rom for utvikling av dramatiske forfatterskap over tid, samt utvikle ny norsk dramatikk av høy kvalitet.Dramatikkens hus har det nasjonale ansvaret for utvikling av ny norsk dramatikk og er fagfeltets møteplass, prøverom og utviklingsarena. Vi bidrar med midler og ressurser til profesjonelle kunstnere i form av økonomiske bidrag, dramaturgstøtte og sceniske ressurser.

Programmet favner dramatikere med forskjellig arbeidsmetodikk og sjangertilhørighet. Det tilpasses den enkelte dramatiker og er forbeholdt aktive dramatikere, profesjonelle scenekunstnere eller andre skrivende med produksjonserfaring. Søkere må ha fått ett eller flere verk oppført i profesjonell sammenheng. Kandidater fra hele landet er velkommen til å søke.

Søknaden må inneholde en beskrivelse av hva du vil gjøre i løpet av dine to år som husdramatiker, prosjektbeskrivelse av aktuelle prosjekter/ideer, CV og tekstprøver. Søknad med vedlegg sendes til: husdramatiker (at) dramatikkenshus.no

Søknadsfrist: 4. september 2017

 

Legg inn kommentar

Vennligst oppgi ditt navn

Ditt navn er påkrevd

Vennligst oppgi en gyldig epostadresse

En epostadresse er påkrevd

Vennligst legg inn din melding

NORSKE DRAMATIKERES FORBUND - WRITERS GUILD OF NORWAY

Postadresse
Postboks 579 Sentrum
0105 Oslo

Besøksadresse
Rådhusgata 7
0105 Oslo

Telefon: 22 47 89 50
Telefaks: 22 42 03 56

Forbundet: post@dramatiker.no

Dramatikerforbundet © 2018 Alle rettigheter. Ansvarlig redaktør: Monica Boracco.