Dramatikerforbundet søker kontormedarbeider


I en omstillingsfase, utvider vi vår lille administrasjon med en 50 %-stilling ut 2017 med mulighet for forlengelse. Vi søker en effektiv, fleksibel og utadvendt medarbeider som kan ta hånd om varierte oppgaver.

Kontormedarbeideren vil få ansvar for planlegging og gjennomføring av store og små møter og seminarer enten i team eller alene, bidra til forbundets kommunikasjonsarbeid samt ta del i forbundets løpende arbeidsoppgaver, herunder daglig drift og medlemskontakt.

Personlige egenskaper vil bli vektlagt. Den som tilsettes må være serviceinnstilt og ansvarsbevisst, ha evne til å jobbe selvstendig, men også like å jobbe i team. Relevant utdannelse, god digital kunnskap, gode skriftlige og muntlige norskkunnskaper og gode kommunikasjonsevner er et krav. Erfaring fra administrativt arbeid er en fordel.

Vi kan tilby en interessant jobb i et forbund i en spennende utvikling.

Dramatikerforbundet holder til i Forfatternes Hus i Rådhusgata 7 i fellesskap med andre skjønnlitterære skribentorganisasjoner.

Søknadsfrist 22. mai. Lønn etter avtale. Tiltredelse snarest eller etter avtale. Spørsmål om stillingen rettes til forbundssekretær Eli Bangstad 908 95 384. Søknad med CV sendes post@dramatiker.no

Legg inn kommentar

Vennligst oppgi ditt navn

Ditt navn er påkrevd

Vennligst oppgi en gyldig epostadresse

En epostadresse er påkrevd

Vennligst legg inn din melding

NORSKE DRAMATIKERES FORBUND - WRITERS GUILD OF NORWAY

Postadresse
Postboks 579 Sentrum
0105 Oslo

Besøksadresse
Rådhusgata 7
0105 Oslo

Telefon: 22 47 89 50
Telefaks: 22 42 03 56

Forbundet: post@dramatiker.no

Dramatikerforbundet © 2018 Alle rettigheter. Ansvarlig redaktør: Monica Boracco.