Nordic Script Pitch 2018

Nordisk Pitcheforum 2018

Den norske filmfestivalen, New Nordic Films, Norsk filminstitutt og Norske Dramatikeres Forbund, har gleden av å annonsere Nordisk Pitcheforum for åttende gang.

Skriveloftet: TV-Troper!

TV-troper

En trope betyr egentlig en figurativ talemåte, men i historiefortelling og i populærkulturen omtaler dette oftere et tilbakevendene tema, motiv – eller i verste fall en klisjé.

Satt pris på. Fv. Amund Harboe, Bart Edwards, Synnøve Hørsdal, Mette Bølstad, Anne Regine Ellingsæter og Malene Wadel. Foto: CANNESERIES

Manuspris i Cannes til Mette Bølstad for «Lykkeland»

Manusforfatter Mette Bølstad fikk prisen for beste manus under den nye internasjonale TV-seriefestivalen Canneseries for den kommende TV-serien «Lykkeland». 

Monica Boracco, forbundsleder i Dramatikerforbundet

”Slutt å syte, skyld på deg sjæl og lær deg å gå over lik!”

Produsentforeningen er eneste forbundet som har bremset hver gang vi andre har stormet frem og krevd endring av lav kvinneandel i bransjen, skriver Monica Boracco, forbundsleder i Dramatikerforbundet, som mener argumentene til produsentene…

David Skaufjor og Skriveloftet forklarer hvorfor manuset ditt lugger?

Hvorfor manuset ditt lugger?

Denne gangen tar David Skaufjord oss virkelig med bak kulissene i skrivefaget. Han forklarer hvorfor manuset ditt lugger. Hør ukas podkastepisode fra Skriveloftet.

David Skaufjord forklarer alt om å lage dataspill

Vi i Dramatikerforbundet ønsker deg en riktig god påske med denne podkast-episoden av David Skaufjord forklarer alt. Denne gangen møter han spillskaper Mattis Folkestad som ikke bare har skrevet, men også produsert, tegnet…

Manusarkiv for norsk teater- film- TV- og radiodramatikk
Harald Rosenløw Eeg
12. april 2018 · admin

Harald Rosenløw Eeg

– Jeg har jo jobba med andre verdenskrig før, men dette blir vel den første, norske spillefilmen om en kvinnelig krigshelt!

NORSKE DRAMATIKERES FORBUND - WRITERS GUILD OF NORWAY

Postadresse
Postboks 579 Sentrum
0105 Oslo

Besøksadresse
Rådhusgata 7
0105 Oslo

Telefon: 22 47 89 50
Telefaks: 22 42 03 56

Forbundet: post@dramatiker.no

Dramatikerforbundet © 2018 Alle rettigheter. Ansvarlig redaktør: Monica Boracco.